Kanuni İlkokulu

Vizyon: Bilim ve teknolojinin farkında olan değişim ve gelişimlere açık, öğrenmeyi temel ihtiyaç kabul eden, değerlerini yaşayan ve yaşatan, hoşgörü sahibi farklılıkları zenginlik kabul eden, yüksek moral değerine sahip kendine güvenen, katılımcı kendini sorgulayan etkili ve nitelikli çağdaş, demokrat ve laik bireyler yetiştirmektir.

Misyon: Öğrencilerimizi topluma iyi bir vatandaş olarak hazırlamak, bireysel niteliklerini ele alarak bir üst sınıfa ve kuruma hazırlamak. Bilgili, becerikli, özgüvenli olmalarını, çevre ile iyi ve olumlu iletişim kuracak davranışları kazanmalarını sağlamak. Olaylara hoşgörü ile bakabilmek ve analiz yeteneğini geliştirmek. Çağın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazanmalarını (olaylara çok yönlü bakabilmelerini) gelişen teknolojiyi izleyip kullanabilmelerini sağlamak.

Başarılar: Okulumuz 2012-2013 SBS sınavında 1 Fen Lisesi ve çok sayıda Anadolu Lisesi kazandırmıştır.Yeşilay ´´Sağlıklı Nesil Sağlıklı Gelecek´´ yarışmasında şiir kategorisinde il birincisi öğrencimiz olmuştur.

Sportif Etkinlikler: Masa tenisi-Akıl ve zeka oyunları-Futbol Kursu
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://sivaskanuniilkokulu.meb.k12.tr

Adres - İstiklal Mah. 12. Sok. No 21 Merkez/Sivas

Öğretim Şekli :İlkokul

Yerleşim Yeri - İstiklal Mah. 12. Sok. No:21 SİVAS / Merkez

Adres - İstiklal Mah. 12. Sok. No 21 Merkez/Sivas

Ulaşım Çiçekli Esentepe-Ticaret Lisesi Esentepe güzergahındaki halk otobüsleri ile okulumuza ulaşılabilir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık 3 km